06 – 53880494 info@mrhendriks.nl

Op zoek naar een
strafrechtadvocaat?

Neem contact op met Mr Hendriks

Lees verder

Pro Deo Advocaat nodig?

Neem contact op met Mr Hendriks en informeer gratis en vrijblijvend naar de mogelijkheden

Lees verder

Rechtsgebieden

Strafrecht

Vanaf het moment dat u als verdachte wordt aangemerkt, is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een strafrechtadvocaat. Denk daarbij niet alleen aan een aanhouding. Neem ook zsm contact op met een strafrechtadvocaat als u geconfronteerd wordt met een doorzoeking, een inbeslagneming of wordt uitgenodigd voor een verhoor op het politiebureau.

Lees verder…

OM-zitting

Steeds meer zaken worden door het openbaar ministerie zonder tussenkomst van een rechter afgedaan.Het voordeel kan zijn dat u snel duidelijkheid hebt.
Maar in het voorstel van de officier van justitie wordt niet altijd (voldoende) rekening gehouden met alle omstandigheden van het geval en/of uw persoonlijke situatie.

Lees verder…

Jeugdstrafrecht

Als je verdacht wordt van een strafbaar feit, kan het zijn dat je een verklaring af moet komen leggen bij de politie. Het is dan belangrijk dat je van tevoren goed wordt geïnformeerd over je rechten en over de gang van zaken tijdens een verhoor op het politiebureau.

Lees verder…

Psychiatrisch patiëntenrecht

In dit soort zaken gaat het vaak om heel kwetsbare cliënten. Het gaat om cliënten met een stoornis wiens gedrag leidt tot ernstig nadeel voor henzelf en/of voor anderen. Denk daarbij aan verwarde mensen, mensen met een psychogeriatrische aandoening die niet meer goed voor zichzelf kunnen zorgen.

Lees verder…

Over Mr Hendriks

Het kantoor wordt geleid door Monique Hendriks – van Kollenburg. Zij beschikt inmiddels over bijna 25 jaren ervaring in de advocatuur.

In 1998 is zij strafrechtelijk afgestudeerd aan de universiteit van Maastricht. Al tijdens haar studie was zij werkzaam bij de rechtswinkel en liep zij stage bij een advocatenkantoor.

Na het afronden van haar rechtenstudie is zij enkele jaren werkzaam geweest in de algemene praktijk zodat zij ervaring heeft opgedaan op diverse rechtsgebieden.

De laatste 15 jaren heeft zij zich echter volledig gespecialiseerd in het bijstaan van verdachten in strafzaken en aan jeugdige verdachten.

Neem contact op voor een gratis oriënterend gesprek

Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter